- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Vochtmeting

Helaas is vochtschade een veel voorkomend probleem bij campers en caravans. Daarom is het belangrijk om jaarlijks een vochtmeting uit te laten voeren. Mocht er vocht in uw caravan zijn dan kan er snel houtrot ontstaan. Bij houtrot gaat de kwaliteit en de waarde van uw voertuig hard omlaag en het kan slecht zijn voor uw eigen gezondheid.

 

Bij nieuwe en campers en caravans zal er ieder jaar een vochtmeting uitgevoerd moeten worden om de garantie te behouden.

Bij occasion campers en caravans is het ook zeer belangrijk om vocht te meten. In een Bovag onderhoudsbeurt zit standaard een vochtmeting opgenomen. U kunt er ook altijd voor kiezen om tussendoor een vochtmeting uit te laten voeren of bijvoorbeeld als een caravan van een particulier koopt.

 

Wij hebben professionele apparatuur die eenvoudig kan meten waar het vocht vandaan komt. Ook een lekkage is zo gevonden met deze apparatuur.

Blijkt er inderdaad sprake te zijn van vochtschade? Geen zorgen! Hiervoor is bijna altijd wel een gepaste oplossing (die wij natuurlijk ook voor u kunnen verzorgen als schadeherstelbedrijf)

Wilt u een afspraak maken voor een vochtmeting? Klik dan op het contactformulier.