- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Bovag onderhoudsbeurt

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw caravan en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden caravan ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een defect aan uw caravan kunt u natuurlijk niet gebruiken wanneer u bijvoorbeeld op weg bent naar uw vakantiebestemming. Het is daarom erg belangrijk om uw caravan van een Bovag onderhoudsbeurt te voorzien.

Caravan onderhoud is essentieel voor uw veiligheid. Een BOVAG Onderhoudsbeurt is een combinatie van keuring en onderhoud aan alle wezenlijke onderdelen van uw caravan. Er wordt gecontroleerd op ruim 60 onderhoudspunten. Een erkend keurmeester controleert al deze punten waaronder op wettelijke eisen zoals op banden en op veiligheid zoals van de gasinstallatie.

Daar waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen in overleg met de klant. Na controle ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport, waarop staat welke punten gecontroleerd zijn en wat de bevindingen zijn. Indien uw caravan op alle inspectiepunten is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een BOVAG-keuringssticker. Hierop is de maand en het jaartal weergeven waarop de BOVAG onderhoudsbeurt is uitgevoerd.

DE VOORDELEN VAN EEN BOVAG ONDERHOUDSBEURT CARAVAN