- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Accessoires opbouwen

Wilt u graag uw caravan uitbreiden met verschillende accessoires dan is dat mogelijk! Wij verkopen onder andere onderstaande accessoires voor uw caravan!

Movers
Gemakkelijk uw caravan op de juiste plaats zetten? Kies dan voor een mover. Steeds meer consumenten kiezen hiervoor. U kunt dan bijvoorbeeld nog kiezen uit een basic mover of een mover pro. Ook is er een optie om de mover te bedienen met een app op uw telefoon. In onze showroom staat er een moverkar die wij kunnen bedienen met een app. Geinteresseerd? Kom gerust eens langs!

Fietsendragers (ook voor elektrische fietsen)
Wij leveren en bouwen verschillende soorten fietsendragers op, bijvoorbeeld voor lichtgewicht fietsen of juist voor zwaardere fietsen of voor meer dan 2 fietsen. U kunt ook nog de keuze maken of u de fietsendrager op de dissel wilt of juist achterop de caravan. Tegenwoordig zijn elektrische fietsen ook niet meer weg te denken en uiteraard kunnen wij deze fietsendragers ook leveren en opbouwen op uw caravan.

Airco’s
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten en merken airco’s. We verkopen airco’s die koelen. Maar ook airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen.

Luifels (o.a. zakluifels en casetteluifels)
Luifel aan uw caravan? Dat kan! U kunt er voor kiezen om een casetteluifel te plaatsen of een zakluifel. Wij werken vaak met de merken Thule en Fiamma. Maar kunnen uiteraard ook andere merken plaatsen.

Voortenten
Om uw leefruimte verder uit te breiden, kunt u kiezen voor een voortent. Wij werken ook met verschillende merken. Zo is er altijd wel een voortent die bij u past! Daarnaast hebben we leuke en scherpe aanbiedingen in voortenten!

Schotels + tv’s
Uw favoriete programma kijken of wilt u het nieuws niet missen? Kies dan voor een schotel en tv. Zo kunt u overal tv kijken. Wij hebben schotels met verschillende bereiken. Neem contact op, we helpen u graag verder!

Wifi pakket
Slechte wifi? Laat een hotspot inbouwen en verzeker jezelf van altijd werkende wifi. Wij doen dit vaak door een pakket in te bouwen van Sitecom.

Hydraulic systemen
Ook wel een levelsysteem genoemd. We bouwen dan verschillende hydraulische as en hoek steunen onder uw caravan. Door een afstandsbediening paneel kunt u de caravan stabiel en waterpas neerzetten. Zowel in de lengte als in de breedte. De as-steunen dragen het volledige gewicht van de caravan.