- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Onderhoudsbeurt groot of klein

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw camper en bevordert de verkeersveiligheid. Ook zorgt een goed onderhouden camper ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wij hebben ervaren monteurs die onderhoudsbeurten aan uw camper kunnen uitvoeren. Als er iets vervangen of gerepareerd moet worden overleggen wij altijd met u of het we het mogen uitvoeren.

Kleine onderhoudsbeurt
Vloeistoffen bijvullen
Motorolie verversen + oliefilter vervangen
Remmen nakijken (a.a. schijven, blokken, handrem en leidingen)
Schokdempers
V-riemen
Verlichting (voor, achter en reflectoren)
Accu controle
Uitlaat
Ruiten (ramen zelf, ruitenwissers)
Banden (spanning en profiel)
Airbags

Grote onderhoudsbeurt 
Bij een grote onderhoudsbeurt worden bovenstaande punten van de kleine beurt worden nagekeken/uitgevoerd en daarnaast nog meer uitgebreidere controle punten. Daarnaast kan het ook zijn dat er meerdere filters vervangen moeten worden.

Distributieriem
De distributieriem is een onderdeel dat niet gecontroleerd kan worden, ook niet tijdens een grote onderhoudsbeurt. De enige manier om problemen te voorkomen is de distributieriem compleet te demonteren en te vervangen. Er staat daarom ook in het onderhoudsboekje aangegeven bij welke kilometerstand en/of leeftijd van uw camper de distributieriem vervangen moet worden.

APK keuring
U kunt ervoor kiezen om de onderhoudsbeurt tegelijk uit te laten voeren met de APK. Altijd handig en vaak hebben we hier ook aanbiedingen in.

Bovag opbouwbeurt
U kunt ervoor kiezen om tijdens de onderhoudsbeurt aan het onderstel ook de opbouw na te laten kijken. Voor meer informatie over de Bovag opbouwbeurt zie het menu van de campers.