- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Banden

Bandenspanning
Zijn uw banden niet op spanning, lek of kapot? Wij helpen u graag. We meten voor u de bandenspanning, bij een juiste bandenspanning rijdt u comfortabeler, zuiniger en veiliger. Bij een lekke band stellen wij vast of deze nog te repareren is of dat deze vervangen moet worden.

Stikstof in banden
Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om uw banden te laten vullen met stikstof een voordeel hiervan is dat de banden langer op spanning blijven.

Bandenwissel
Ook regelen wij de bandenwisselingen voor u. Zowel de zomerbandenwissel als de winterbandenwissel. Het is ook verstandig om tijdens het onderhoud de banden met het meeste profiel achter te laten plaatsen. Daarnaast is het verstandig om de winterbanden onder uw auto te laten monteren bij temperaturen onder de 7 graden.

Banden vervangen
Zijn de banden aan vervanging toe? Maak een afspraak wij kunnen verschillende soorten en maten banden leveren. We maken graag een prijsopgave voor u.

Camperbanden
Daarnaast adviseren wij om banden aan te schaffen geschikt voor campers. Zo monteren wij vaak de banden van Michelin Agilis Camping.