- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

Accessoires opbouwen

Wilt u graag uw camper uitbreiden met verschillende accessoires dan is dat mogelijk! Wij verkopen onder andere onderstaande accessoires voor uw camper!

Airco’s
Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten en merken airco’s. We verkopen airco’s die koelen. Maar ook airco’s die zowel kunnen koelen als verwarmen.

Hydraulic systemen
Ook wel een levelsysteem genoemd. We bouwen dan verschillende hydraulische as en hoek steunen onder uw camper. Door een afstandsbediening paneel kunt u de camper stabiel en waterpas neerzetten. zowel in de lengte als in de breedte. De assteunen dragen het volledige gewicht van de camper.

Zonnepanelen
Op zoek naar zonnepanelen? Deze leveren elektriciteit op zodra er licht opvalt. De elektriciteit wordt opgeslagen in een accu. Dankzij een regelsysteem gebeurt dat automatisch, net zolang tot de accu is opgeladen. Ideaal dus voor recreatieve toepassingen, met name ook wanneer men voor langere tijd op een vrije plaats staat. Voor meer informatie neem contact met ons op!

Schotels + tv’s
Uw favoriete programma kijken of wilt u het nieuws niet missen? Kies dan voor een schotel en tv. Zo kunt u overal tv kijken. Wij hebben schotels met verschillende bereiken. Neem contact op, we helpen u graag verder!

Wifi pakket
Slechte wifi? Laat een hotspot inbouwen en verzeker jezelf van altijd werkende wifi. Wij doen dit vaak door een pakket in te bouwen van Sitecom.

Fietsendragers (ook voor elektrische fietsen en scooters)
Wij leveren en bouwen verschillende soorten fietsendragers op, bijvoorbeeld voor lichtgewicht fietsen of juist voor zwaardere fietsen of voor meer dan 2 fietsen. En tegenwoordig zijn elektrische fietsen en scooters ook niet meer weg te denken en uiteraard bouwen wij deze graag op uw camper.

Luifels (o.a. zakluifels en casetteluifels)
Luifel aan uw camper? Dat kan! U kunt er voor kiezen om een casetteluifel te plaatsen of een zakluifel. Wij werken vaak met de merken Thule en Fiamma. Maar kunnen uiteraard ook andere merken plaatsen.

Voortenten
Om uw leefruimte verder uit te breiden, kunt u kiezen voor een voortent. Wij werken ook met verschillende merken. Zo is er altijd wel een voortent die bij u past! Daarnaast hebben we leuke en scherpe aanbiedingen in voortenten!