- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

LMC Cruiser T 732 G

LMC Cruiser T 732 G, Cruisen met de Cruiser

 

 

De LMC Cruiser T 732 G , Met deze mooie camper mocht één van onze Topfans van het merk LMC, Helma Verwer,  een week lang gaan cruisen.

Deze camper is nog eigendom van LMC Caravans en Campers Nederland en wordt gebruikt voor diverse promotie doeleinden. De camper  heeft als standplaats het showterrein bij Cor Melissant. Deze camper is voor verkoop beschikbaar bij Cor Melissant Campers vanaf Augustus 2021.

Op pad met de LMC Cruiser T 732 G

 

Helma Verwer en haar partner Peter zijn zelf in het bezit van een LMC Element T758, maar mochten van LMC Nederland een week lang op pad om ook de Cruiser te kunnen ervaren.

Helma en Peter vinden het reizen met de camper zo leuk ,dat Helma nu een eigen website heeft, LMC Camperleven [1]. Via deze website wil ze iedereen laten meegenieten van het geweldige camperleven. Zij plaatsen daar hun reizen en ideeën om het reizen met een camper nog leuker te maken.

LMC Camperleven NL Facebook [2]

Lees hier hun ervaring en reisverslag van  Cruisen met de Cruiser [3]

Wilt u meer weten over de camper waar Peter en Helma mee op pad zijn geweest? Klik dan hier [4] voor de specificatie’s van deze camper.

De Cruiser T  serie in het algemeen

De nieuwe Cruiser T  serie staat voor comfort en aangenaam reisplezier. Bij de Cruiser T kunt u kiezen tussen twee indelingen: de grote versie met een aparte doucheruimte en de compactere versie met een gecombineerde sanitaire ruimte.

Benieuwd naar alle modellen van LMC campers? Kijk dan bij de Modellen van 2021 [5]