- Cor Melissant – camper, caravan en kampeer - https://cormelissantcaravan.nl -

LMC Innovan 600 SERIE 8 DIRECT LEVEREN!!

De Innovan is ideaal voor wie op zoek is naar de flexibiliteit om spontaan en op elk moment te kunnen vertrekken – voor een citytrip of een langverwachte vakantie. Het compacte voertuig uit ons productaanbod combineert dynamiek met een sportief design. Het interieur is bescheiden in een modern taupe en licht eikendecor en biedt voldoende mogelijkheden om individuele accenten te zetten.

Met 4 mogelijke indelingen op een Fiat- of Ford-chassis biedt de Innovan plaats aan 2 – 5 personen in een tweepersoons- of eenpersoonsbed en in het uitklapbare dak. Een bijzonder hoogtepunt in de keuken is de koelkast van 70 l met comfortabele toegang langs beide kanten. De kasten zonder handvat sluiten zacht en automatisch dankzij het softclose-systeem; antivingerafdruk-coating voorkomt lastige vlekken.

NU NIEUW BINNEN!!!
De LMC Innovan 600 Model 2022

Basisprijs Innovan 600 €62.770,-

– First Edition pakket
– Veiligheids pakket
– 9 Traps automaat
– LMC Extra Pakket
   * 140PK
   * TV-Steun/Kabelvoorbereiding
   * Vuilwatertank geïsoleerd/verwarmd
– Campovolo Grey
– Mistlampen in spoiler
– Radio DAB+ incl Navigatie
– Voorbereiding Solar

Totaal rijklaar prijs van getoonde camper: €83.790,- en direct leverbaar!
Voor meer informatie 0187-601598 of info@cormelissant.nl

Wij doen er alles aan om de informatie op deze internetsite uiterst zorgvuldig samen te stellen, echter zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie op deze internetsite te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Neem bij twijfel over de juistheid van deze advertentie altijd contact op met de verkoop afdeling.